Pentekeningen/Aquarel

Tineke van Heerebeek- van Tuyn

Parallelweg 66
5664 AG Geldrop

0031(6)30076243
tinekevanheerebeek@gmail.com

Over mij

Ik ben Tineke van Heerebeek- van Tuyn, 

vanaf mijn zestiende jaar ben ik bezig met tekenen. Na mijn opleiding aan de Academie voor Industriële Vormgeving , afdeling Dessin Ontwerpen, kon ik niet echt aan het werk in het vak waar ik voor gestudeerd had.
Om toch mijn talent op peil te houden en ook omdat ik het leuk vond ben ik toen gaan tekenen.
Ik maakte vooral pentekeningen, omdat dat een kunstvorm is die mij erg aansprak. In de tekeningen kon ik mijn gedachten en inspiratie kwijt. Veel van mijn werk verkocht ik in die periode op kunstmarkten en ook aan huis. In die begintijd illustreerde ik vaak korte verhalen, boeken en gedichtenbundels.
Toen er kindjes kwamen en er wat meer brood op de plank moest komen heb ik mijn tekenpennen een tijdje opgeborgen en ben ik aan het werk gegaan in de ICT.
Die periode is nu voorbij, ik ben inmiddels aan het genieten van een verdiend pensioen. De levensfase waar ik nu inzit geeft me gelukkig ook weer de tijd om me bezig te houden met mijn passie, tekenen.
Ik heb mijn pennen weer afgestoft en ben nu bezig met een totaal nieuwe serie pentekeningen die eigenlijk nog sterker mijn inspiraties weergeven dan het werk dat ik vroeger maakte. Wat voor mij vooral erg belangrijk is dat ik mensen blij kan maken met mijn werk.
Vandaar dat ik mijn tekeningen op mijn website presenteer voor geïnteresseerde kopers. 

Veel plezier op mijn site.